0614730262 [email protected]

Over

Hoge kwaliteit

R

Resultaatgericht

Professioneel

Over MiDo Personal Gym

Ons concept bestaat uit een totaalpakket dat zich richt op voeding, training, mindset en lifestyle. Ons doel is het in balans brengen van het lichaam, waarbij wij gezondheid en geest optimaliseren. Bij MiDo Personal Gym traint u in een luxe private gym. De trainingsstudio is ingericht met high-end en gespecialiseerde apparatuur om alle leden maximaal te begeleiden.

Onze gym is strategisch gelegen in het bedrijventerrein van Velserbroek en gemakkelijk bereikbaar vanuit omgeving Beverwijk, Haarlem, IJmuiden en Velsen. Ons trainersteam, bestaande uit Dominique van Maas, Mike Groeneveld en Joey Krauwel, biedt een zeer hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie.

Wij zijn honderd procent gemotiveerd om samen met jou het gewenste resultaat te behalen en het maximale uit jezelf te halen!

MiDo Personal Gym

MiDo Personal Gym heeft de Dutch fitness award in ontvangst mogen nemen voor beste fitnessclub en personal trainer van de gemeente Velsen.

MiDo Personal Gym

Op een rijtje wat MiDo Personal Gym aanbiedt:

N

Personal training

N

Personal fitness

N

Personal revalidatie

N

Personal boksen

N

Groepslessen

N

Mylogenics

N

Persoonlijk voedingsadvies

N

Trainingsplan op maat

Afvallen, sterker worden of revalideren?

Wat jouw doel ook is, MiDo Personal Gym gaat altijd tot het uiterste voor jouw beoogde resultaten! Neem gerust contact op voor meer informatie.